Palveleva tilitoimisto

Tarjoamme osaavaa kirjanpitoa ja laajan valikoiman taloushallinnon palveluita. Palveluihimme kuuluvat  mm. palkanlaskenta ja taloushallinnon konsultointitehtävät. Palvelemme koko Suomen alueella. Toimistomme sijaitsee Etelä-Suomessa, Kirkkonummella.

 

Tutustu palveluihinmmeOta yhteyttä

Solo-Paketti sisältää kattavan Procountor Solo ohjelmiston sekä kirjanpidon

Procountor Solossa on kattavat työkalut laskujen lähettämiseen. Lähetät myös laskut sähköisesti ja myyntireskontra hoituu automaattisesti taustalla viitesiirtojen perusteella, näet siis kuka on maksanut laskunsa. Kuvaamalla kuitit ja maksamalla laskut Procountor Solon kautta keräät heti kulujen syntyessä kirjanpidon tositteet yhteen paikkaan. Pankkiyhteydet ovat Procountor Solon ydin. Pankkiyhteyden avulla voit maksaa laskusi ja tiliotteen avulla varmistetaan, että kaikki tulot ja menot tulee käsiteltyä.

Procountor Soloa käytetään yhdessä Agrotaloushallinto Oy:n kanssa, joten yrittäjän ei tarvitse olla itse kirjanpidon asiantuntija. Hoidamme lakisääteisen kirjanpidon sekä neuvomme kaikessa taloushallintoon liittyvässä. Solo-Pakettiin kuuluu kirjanpito ja ALV-ilmoitukset sekä Solo-ohjelmisto. Procountor Solo ohjelmiston sopimus tehdään  Procountorin kanssa.

Näin käytät Procountor Solo ohjelmaa

Tutustu

videoilta miten helposti lisäät kuitin kuvaamalla kirjanpitoon ja laadit sekä lähetät laskun.

Lähetä laskut

Procountor Solo on helppokäyttöisin laskutusohjelma jota tulet käyttämään. Luot ja lähetät laskun vaikkapa suoraan asiakkaan luona. Laskuja voit tulostamisen lisäksi lähettää sähköpostilla, verkkolaskuna tai postituspalvelun kautta.

Procountor Solo toimii myös todella hyvin älypuhelimella.

Muistutus ja hyvityslaskut

Voit lähettää Finago Solon avulla muistutus- ja hyvityslaskut tarpeen vaatiessa.

Z

Maksujen seuranta

Seuraat kuka on maksanut laskunsa ja ketä pitäisi muistuttaa.

i

Tarjous, tilausvahvistus, lähete

Voit tehdä tarjouslaskelman, tilausvahvistuksen tai lähetteen laskuluonnoksen pohjalta.

d

Tuote- ja kontaktirekisterit

Voit tallentaa asiakkaasi kontaktirekisteriin ja poimia ne laskulle. Tuotteille ja palveluille on myös oma paikkansa.

Kulut hallintaan

Yrityksen pyörittämisessä on tärkeää, että kulut ovat hallinnassa, on tärkeää ymmärtää mistä kulut koostuvat. Kuvaamalla kuitit ja maksamalla laskut Procountor Solon kautta keräät heti kulujen syntyessä kirjanpidon tositteet yhteen paikkaan. Procountor Solon avulla maksat myös ALV- ja muut verottajan maksut.

Ota vastaan verkkolaskuja ja maksa ne

Saat verkkolaskuosoitteen verkkolaskujen vastaanottoon. Voit maksaa laskut suoraan ohjelman sisältä ilman kirjautumista verkkopankkiin. Paperisesta laskusta voit ottaa kuvan ja maksaa samalla tavalla kuin saadut verkkolaskut.

Kun maksat laskusi Finago Solon kautta siirtyvät ne myös automaattisesti kirjanpitoon.

Kuvaa kuittisi

Kirjanpidossa on tärkeää, että jokaiseen kuluun liittyy jokin tosite. Tosite voi olla esimerkiksi kuitti jonka kuvasit asiakastapaamisen kahvitarjoiluista.

Kuittien käsittely Finago Solossa on helppoa. Yrityksen kortilla tehdystä ostoksesta saatu kuitti liitetään tilitapahtumaan ja näin kirjanpidossa kuitti ja tilitapahtuma muodostavat kirjanpitotapahtuman.

Jos olet ostanut yrityksellesi jotain omalla kortillasi yrityksen kortin sijaan, voit toki käsitellä sellaisenkin kuitin kirjanpitoa varten.

Pankkiyhteydet ja tiliote

Pankkiyhteydet ovat Finago Solon ydin. Pankkiyhteyden avulla voit maksaa laskusi ja tiliotteen avulla varmistetaan, että kaikki tulot ja menot tulee käsiteltyä.

Yhteyden avulla saadaan pankista myös viitesiirtoaineisto, sen avulla Finago Solo osaa yhdistää lähettämäsi laskut ja niihin tulleet maksusuoritukset. Tiedät siis kuka on maksanut laskusi ja kenelle pitäisi lähettää esimerkiksi maksumuistutus.

Kirjanpito

Procountor Sololla sooloyrittäjän ei ole tarkoitus tehdä itse kirjanpitoaan, vaan se tehdään Agrotaloushallinto Oy:n taloushallinnon ammattilaisen toimesta. Itse kirjanpito tehdään Finago Procountorilla, johon Procountor Solossa kerätty kirjanpitoaineisto toimitetaan. Procountorin avulla kirjanpitäjän on helppoa viimeistellä kirjanpito. Sekä kirjanpitäjän, että yrittäjän työ on sujuvaa Procountor Solon avulla.

Katso videolta miten yhdistät pankkitilisi tapahtumat kuitteihin.

Videon lähde: www.procountorsolo.com

u

Onko kaikki kunnossa kirjanpitoa varten?

Kirjanpitosi tehdään tilitapahtumien perusteella. Kuukauden vaihduttua ohjelma pyytää sinua tarkistamaan päättyneen kuukauden tilitapahtumat ja lisäämään puuttuvat kuitit tai muut tositteet. Jos tilitapahtumien luettelo näyttää vihreää, on kaikki kunnossa.

Finago Solon tehtävä on varmistaa, että yrittäjällä on kaikki tositteet kirjanpitoa varten.

N

Aineiston toimitus kirjanpitoon

Kun kuukausi on kulunut ja tarvittava aineisto on merkitty oikein, toimitetaan aineisto kirjanpitoon tarkastettavaksi.

Käy läpi tarkistuslista ja toimita aineisto, helppoa! Paperipinojen sijasta kirjanpitäjäsi saa tilitapahtumiin liitetyt kuitit ja laskut suoraan kirjanpitojärjestelmään.

Miten muut kirjanpidon dokumentit?

Finago Solosta löytyy erillinen asiakirjat osio, josta voit toimittaa esimerkiksi kadonneeksi luultuja kuitteja, sopimuksia, verottajan lisätietopyyntöjä tai mitä tahansa muita dokumentteja kirjanpitäjällesi. Saman kanavan kautta saat myös kirjanpitäjältäsi kuun vaihteen raportit ja muut dokumentit.

Kenelle Procountor Solo sopii?

Procountor Solo on loistava työkalu pienten yritysten kirjanpidon hoitamiseen. Procountor Sololla hallitset yksinkertaisesti yrityksesi tuloja ja kuluja eri muodoissa. Se on laskutusohjelma, verkkopankki ja kuittisovellus. Kaikki mitä tarvitset yrityksesi taloushallintoon.

Kenelle Solo sopii?

Finago Solo on sopiva ratkaisu sellaisen sooloyrittäjän kirjanpitoon, joka haluaa simppelin tavan hoitaa omat taloushallinnon rutiinit, eikä ole kiinnostunut kirjanpidon tekemisestä.

Solo sopii yritykseen jossa liikevaihto on alle 500 000 €, eli voidaan tehdä maksuperusteista kirjanpitoa.

 

Kenelle Solo EI sovi?

Finago Solo ei sovi yrittäjälle, joka haluaa tehdä kirjanpitonsa kokonaan itse, eikä kaipaa kirjanpitäjää tuekseen.

Solo ei sovi myöskään silloin jos liikevaihto ylittää 500 000 €, eli kirjanpito täytyy tehdä suoriteperusteisesti.

Kirjanpito

Solo-Pakettiimme kuuluu laajan Procountor Solo ohjeliston lisäksi lakisääteinen kirjanpito ja ALV-ilmoitukset. Näiden lisäksi erikseen tarjouksen perusteella seuraavat palvelut. Pyydäthän aina tarjouksen juuri omalle yrityksellesi.:

Kirjanpidon aloitusmaksu

Sis. mm. aloituspalaverin, 
ohjelmiston neuvomisen,
Suomi.fi- ja pankkiyhteysvaltuutuksien haun sekä kululuokkien muokkauksen yritykselle sopiviksi.

k

Tilinpäätös ja veroilmoitus

Tilinpäätös on raportti tilikauden aikana syntyneestä tuloksesta sekä yrityksen varallisuudesta ja veloista tilinpäätöspäivänä. Tilinpäätöstä koskevia määräyksiä on kirjanpitosäännöksissä ja yhtiölainsäädännössä. Veroilmoitus tehdään tilinpäätöksen perusteella.

Palkanlaskenta

Laskemme puolestasi palkat ja työnantajasuoritukset. Virheettömästi ja oikea-aikaisesti toteutettu palkanlaskenta on yksi yrityksesi tärkeimmistä taloushallinnon toiminnoista.