Yritys

Agrotaloushallinto Oy on vuonna 2015 perustettu taloushallinnon alan yritys. Toiminta-ajatuksena on olla asiantunteva, joustava sekä aina asiakaslähtöinen yritys. Toimeksiannot hoidetaan luottamuksella sekä sovitun mukaisesti. Palveluidemme avulla asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Toiminta-alueena koko Suomi, sillä työskentelen sujuvasti sähköisten työkalujen avulla etänä.

Yrityksenä Agrotaloushallinto Oy on pieni, ja sen vuoksi pystymme palvelemaan jokaista asiakasta yksilöllisesti. Me haluamme tuntea asiakkaamme sekä olla avuksi taloushallinnon eri tehtävissä.

Taloushallinto sekä laskentatoimi

Agrotaloushallinto Oy keskittyy lähinnä sisäiseen laskentatoimeen eli yrityksen johdon avustamiseen yrityksen talousasioissa sekä toimii yrityksen taloudellisena asiantuntijana. Noora Piili toimii myös eri yrityksissä yhtiön johdon apuna controllerina sekä YritysEspoon asiantuntija yrittäjien neuvojana.

Kirjanpito, tilinpäätös ja veroilmoitus

Teemme yritysten kirjanpidon tarkasti ja asiakasta neuvoen, opastaen sekä keskustellen. Ohjelmistoina meillä on Finago Procountor-kirjanpito-ohjelmaa, Holvi-palvelua ja eTaskua. Näiden järjestelmien avulla on mahdollista toteuttaa kirjanpito sekä muut taloushallinnon tehtävät sähköisesti, etäisyydestä riippumatta. Laajasti eri toimialojen tuntemus auttaa kirjanpitäjää palvelemaan eri toimialojen asiakkaita juuri heidän erityiskysymyksiin perehtyen.

Tiimimme

Noora Piili

Agrotaloushallinto Oy:n ”takana” omistajana sekä asiantuntijana. Koulutukseltaan Noora on laskentatoimen yo-merkonomi sekä maatalous-metsätieteiden maisteri (MMM), agronomi. Hänen opinnot Helsingin yliopistossa maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa, taloustieteen laitoksella ovat antaneet hyvän pohjan taloushallinnon sekä laskentatoimen tehtäviin. Tällä hetkellä Noora opiskelee lisäksi tilintarkastusta sekä muita laskentatoimen opintoja yliopistossa kehittääkseni osaamistaan. Pitkä työkokemus useilta eri aloilta sekä hevosalalla yrittäjänä toimiminen reilut 10 vuotta ovat antaneet hänelle taidon sekä kokemusta toimia taloushallinnon sekä laskentatoimen asiantuntijana. Noora tekee peruskirjanpitoja sekä palkanlaskentaa, mutta eniten tällä hetkellä controllerin, talouspäällikön tehtäviä asiakasyrityksissä. Lisäksi Noora konsultoi aloittavia yrittäjiä sekä yrityksen eri vaiheissa olevia yrityksiä taloushallinnon asioissa.

Raine Piili

Raine on koulutukseltaan tuotantotalouden insinööri (AMK). Rainen pääasiallinen tehtävä on toimia kirjanpitäjänä sekä kansainvälisen kaupan asiantuntijana asiakastoimeksiannoissa. Yli 20 vuoden työkokemus kansainvälisestä kaupasta sekä maahantuonnista, yhdistettynä insinöörimäisen tarkkaan työotteeseen ovat erinomainen yhdistelmä kirjanpitoon. Rainella on myös huomattava työkokemus vaativista taloushallinnon tehtävistä.

Anu Oittila

Anu Oittila, on koulutukseltaan yo-merkonomi. Hän on Agrotaloushallinto Oy:n uusin kirjanpitäjä ja aloitti työt loppusyksystä 2022. Anu on useiden asiakkaidemme kirjapitäjä, joka pitää kokonaisvaltaisesti huolta, että kirjanpito on hoidettu näissä yrityksissä täsmällisesti. Anu varmistaa myös, että kaikki lakisääteiset velvoitteet ovat asiakasyrityksillämme kunnossa. Hän tekee myös rästikirjanpitoja sekä isompia kirjanpidon kokonaisuuksia.

Noora Piili, toimitusjohtaja, taloushallinnon asiantuntija

 

Raine Piili, taloushallinnon asiantuntija, kirjanpitäjä

 

Anu Oittila, kirjanpitäjä