Agrotaloushallinto Oy käyttää taloushallinnon ohjelmistona Finago Procountor-ohjelmistoa. Ohjelmistoa käytetään yhdessä yrittäjän ja hänen henkilöstön kanssa. Olisiko aika siirtyä sähköiseen taloushallintoon? Sähköinen taloushallinto säästää yrittäjän aikaa omaan työhön. Lisäksi kirjanpidon kustannukset pysyvät kurissa. Sähköinen taloushallinto sopii kaikille yrityksille. Hinta skaalautuu käytön mukaan.

Yrittäjä voi tehdä itse myyntilaskut Procountorilla ja ostolaskut voidaan toimittaa suoraan sähköisenä ohjelmistoon, samoin tiliotteet pankista. Tämän jälkeen kirjanpitäjällä on kuukausittainen materiaali kirjanpitoa varten. Procountor kuitit-ohjelmalla voidaan kuvata älypuhelimella pankkikortti-tositteet suoraan ohjelmistoon.

Nyt Procountorilla on erinomainen tarjous sähköisestä taloushallinnosta. Avausmaksu (norm 295€+alv) o 0€ ja lisäksi saa 3kk:n ohjelmistomaksun ilmaiseksi (vain myynti- ja ostolaskujen lähetyskulut maksetaan). Tarjous on voimassa 31.10.2018 saakka. Kysythän kirjanpidon tarjousta sekä siirtymisestä sähköiseen taloushallintoon Agrotaloushallinto Oy:sta! Kerron mielelläni lisää ja autan kaikessa siirtymisessä sähköiseen taloushallintoon. Yhteystiedot löytyvät täältä www.agrotaloushallinto.fi/yhteystiedot

Lisätietoa Finago Procountor ohjelmasta löydät osoitteesta https://finago.com/fi/