Agrotaloushallinto Oy on perustettu vuonna 2015, yhden henkilön – Noora Piili osakeyhtiöksi. Yritys on kasvanut maltillisesti, mutta vuosien aikana. Kuluneen vuoden aikana on otettu iso harppaus eteenpäin. Yrityksessä on taloushallinnon ammattilaisia tällä hetkellä neljä henkilöä. Me kaikki olemme alan ammattilaisia, joten voit olla varma, että yrityksesi taloushallintoa hoidetaan aina ammattitaidolla.

Toimitusjohtaja Noora Piili (agronomi, MMM) on edelleen kaikkien yritysten vastuullinen kirjanpitäjä, mutta itse työt jaetaan koko tiimin kesken. Tällä saadaan asiakkaille se varmuus, että meillä on aina varahenkilö hoitamassa yrityksen taloushallintoa poissaolojen ja lomien ajan. Asiakkaan kirjanpitäjä ei kuitenkaan vaihdu, koska Noora pitää huolta sekä on perillä kaikkien asiakkaiden taloushallinnosta.

Agrotaloushallinto Oy:n Noora Piili tekee myös CTO/ talouspäällikön, controllerin tehtäviä eri yrityksissä. Lisäksi hänet on valittu kouluttamaan verotusta sekä budjetointia alkuvuodeksi 2022 Savonia-ammattikorkeakouluun kahdelle kurssille. Nämä tehtävät ovat Nooralle erittäin mielenkiintoisia. Nooran ammattitaito kouluttajana on ollut kysyttyä vuoden 2021 aikana. Näitä tehtäviä Noora tekeekin mielellään myös jatkossa. Noora kertoo: ”Teen paljon haastavampia tehtäviä yritysten taloushallinnon parissa, mutta aina on tärkeää tehdä rutiinikirjanpitoa myös mahdollisimman paljon. Koen, että kirjanpito sekä sitä säätävä lainsäädäntö auttaa minua auttamaan yrityksiä myös controllerin/talouspäällikön tehtävissä sekä kouluttajana”.

Agrotaloushallinto Oy:ssa odotetaan vuotta 2022 mielenkiinnolla, kasvusuunnitelmia on tehty – ja nyt keskitymme vuoden kiireisimpään aikaan eli tilinpäätösaikaan. Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin myös vuonna 2022!